Gården

Engårdens verksamhet har flyttat till Norrvange 1:5 på Gotland, mellan Lärbro och Kappelshamn, längs väg 149. På gården bedrivs  kvalitetsavel av islandshästar. I sommar kommer Engårdens Islandshästar att erbjuda turridning, lektioner och barnridning, samt träning av hästar.
Linnea Gillberg har mångårig erfarenhet av att träna och rida islandshästar. Hon har tidigare arbetat hos Ylva Hagander på Fors gård samt hos Johanna Elgholm på Edeby. Hon har varit instruktör, turledare samt tränat hästar. Hon kommer att finnas hos Gunilla Sterner på Engårdens Islandshästar i sommar och tar emot elever och hästar som vill utvecklas. Hon kan även ge privata turer med instruktion i skogen och tar även emot hästar för utbildning under Juni till Augusti.
Om du vill rida lektion på din häst kan Linnea komma till dig, eller så är du välkommen till Engårdens. Om du inte har en häst själv kan du hyra någon av Engårdens egna välutbildade hästar.
 Priser:
Lektioner 45 min: 300 kr ( på Engårdens, hemma hos dig, på ovalbana eller i ridhus)
Turridning 1 timme: 300 kr (små grupper)
Barnridning 15 min: 25 kr
Välkommen till Engården för att lära dig mer om islandshästen och dess gångarter! För alla ryttare och alla nivåer. Tel 073-5455337 Gunilla eller Linnea 070-3018828, email: engarden@telia.com
 

Just nu har vi några hästar till salu . Ring gärna för mer information!

 

 

© 2008 Engårdens®

·

Engårdsvägen 41, 137 94 Norra Sorunda

·

tel 073-545 53 37

·

engarden@telia.com

Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.5.4